Financial Lease

Volvo EX30 VANAF €399 PER MAAND

Een persoonlijke financiële keuze

Het kiezen van een Volvo die bij uw leven past gaat hand in hand met een persoonlijke financiële keuze. Daarom bieden wij verschillende flexibele en transparante financieringsmogelijkheden die uw leven eenvoudiger maken.

BEREKEN UW MAANDTERMIJN
Boetevrij inlossen
Flexibele aanbetaling & slottermijn
Diverse looptijden

Huurkoop

Huurkoop (gespreide betaling) is een populaire manier voor particulieren om een nieuwe auto te financieren. U leent (een deel van) het aankoopbedrag. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, plus een vaste rente. U kunt uw termijnen afstemmen op wat u per maand wilt besteden aan uw auto. Vervroegd aflossen kan ook, boetevrij.
vraag offerte aan

Volvo Investeringsplan

Een financiering met lage maandlasten waarbij u exact weet waar u aan toe bent. We verwerken een slottermijn gebaseerd op de toekomstige waarde van uw Volvo. Deze slottermijn lost u tijdens de looptijd niet af. U kunt elke twee of drie jaar in een nieuwe Volvo rijden.

Financial Lease

Financial Lease is bedoeld voor zakelijke rijders. U financiert het hele aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo (excl. btw). U zorgt zelf voor onderhoud en verzekeringen en draagt zelf het restwaarderisico. De looptijd en maandtermijnen stemt u af met uw dealer. De rente ligt vast. Na de looptijd wordt u eigenaar van uw Volvo.

Uw offerte op maat

Wilt u weten welk financieel product het best past bij uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met uw dealer. Die kan u helpen een geschikte oplossing te vinden en een offerte op maat voor u maken.

VIND UW DEALER

Highlights

Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.