De nieuwe Volvo EX30

Private Lease nu vanaf € 529*

*Incl. btw / o.b.v. 72 maanden en 10.000 km. Rijd de EX30 nu met € 61 per maand SEPP subsidie gedurende 48 maanden.

Volvo Private Lease. In slechts 7 muisklikken rijdt u
straks in een Volvo.

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

Bereken uw MAANDBEDRAG
Geen investering
Vast maandbedrag
Keurmerk Private lease
Gemak en zorgeloos
Flexibel

Kwaliteit

Volvo is in het bezit van het Keurmerk Private Lease
Stichting Keurmerk

Informatie & Documentatie

Rustig nog alles nalezen?
LEES MEER

All Risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

Inclusief wegenbelasting

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

Onderhoud, reparatie en vervangend vervoer

De erkende technici bij uw Volvo-dealer kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid. Indien nodig ontvangt u na 48 uur vervangend vervoer.

Flexibel

Uw kunt uw leasecontract onder voorwaarden beëindigen bij arbeidsongeschiktheid, echtscheiding, ontbinding van geregistreerd partnerschap, blijvende invaliditeit en bepaalde medische redenen.

24/7 pechhulp

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg.

Geen onverwachte kosten

Zowel de afleveringskosten als de verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kwaliteit staat voorop

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease.

Highlights

Uw offerte op maat

Wilt u weten welk financieel product het best past bij uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met uw dealer. Die kan u helpen een geschikte oplossing te vinden en een offerte op maat voor u maken.

VIND UW DEALER

Volvo Car Nederland heeft haar leasing activiteiten ondergebracht bij Volvo Car Lease, een handelsnaam van Axus Nederland B.V.. Wanneer u eenaanvraag doet voor Private Lease, dan verwerkt Volvo Car Lease uw persoonsgegevens en zijn zij verwerkingsverantwoordelijke onder de privacywetgeving. U kunt Volvo Car lease bereiken via tel. +31 (0)20 - 658 7300 of via e-mail: privacy-nl@volvocarlease.nl. De Functionaris Gegevensbescherming vanVolvo Car Lease kunt u bereiken via: FG-Nederland@volvocarlease.nl. De privacyverklaring van Volvo Car Lease kunt u vinden via Informatie en documentatie.Volvo Car Lease is aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease. De getoonde prijs betreft een vanaf tarief inclusief BTW gebaseerd op een looptijd van 72 maanden en 10.000km per jaar. De afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid.

Google, Google Play en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC.Sequenties verkort en gesimuleerd.

Veelgestelde vragen

Is Volvo Private Lease aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease?

Ja, onze Private Leasecontracten voldoen aan alle eisen en normen zoals opgesteld door StichtingKeurmerk Private Lease.

Kan het maandbedrag tijdens de looptijd wijzigen?

Het maandbedrag zal niet veranderen, tenzij er fiscale wijzigingen optreden (bijvoorbeeld een wijziging van de houderschapsbelasting, btw, de assurantiebelasting of de invoering van een nieuwe belasting). Dit geldt overigens ook als je een auto koopt. Wel kan het gebeuren dat je meer of minder kilometers rijdt dan je van tevoren had verwacht.Dit kan dan aanleiding geven het jaarkilometrage in de overeenkomst te wijzigen. In onze algemene voorwaarden vind je alles tot in detail terug.

Zijn alle kosten voor onderhoud en reparatie inbegrepen in het maandtarief?

Al het reguliere onderhoud volgens onderhoudsschema en reparaties die je niet had kunnen voorzien of voorkomen, zijn inbegrepen. Je moet wel altijd toestemming hebben van Volvo Private Lease voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties.Het tussentijds vervangen of aanvullen van olie, ruitenwisservloeistof en ruitenwissers kan in bepaalde gevallen niet inbegrepen zijn. Neem in deze gevallen contact op met je eigen Volvo-dealer.

Er is schade aan mijn auto ontstaan. Wat nu?

Je kan de schade melden door Volvo Private Lease binnen 48 uur een volledig ingevuldEuropees Schadeformulier te sturen. Schadeherstel vindt altijd plaats via je eigen Volvo-dealer of indien gewenst bij een door Volvo Private Lease aan te wijzen leverancier. 

Is er dringend hulp nodig bij bijvoorbeeld schade of pech, dan kan je Volvo PrivateLease 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereiken via ons alarmnummer. Het alarmnummer en meer informatie vind je in de berijdershandleiding.

Ik rijd meer/ minder dan afgesproken, en nu?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je meer of minder kilometers rijdt dan dat je in jouwPrivate Lease contract hebt laten opnemen. Volvo Private Lease vindt het belangrijk dat je niet onnodig met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Om deze reden benaderen wij je eenmaal per jaar met het verzoek jouw kilometerstand door te geven. Wanneer je meer kilometers hebt gereden dan in het contract is opgenomen, dan worden deze jaarlijks met jou afgerekend tegen de prijs welke op jouw contract staat vermeld. Minder kilometers worden eenmalig aan het eind van het contract afgerekend tegen de prijs welke op jou contractstaat vermeld. Wanneer je situatie wijzigt door bijvoorbeeld verhuizing of het wijzigen van werklocatie en je voorziet hierdoor een structurele wijziging in het aantal kilometers, dan kun je contact opnemen met Volvo Private Lease. In overleg zullen wij je voorzien van een aangepast voorstel om onnodige kosten achteraf te voorkomen

Kan de motorrijtuigenbelasting wijzigen gedurende de looptijd?

De korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides wordt in 2025 volledig afgebouwd; vanaf 1 januari 2026 geldt hetzelfde tarief als voor benzineauto’s. Het termijnbedrag van uw leaseovereenkomst zal hierdoor stijgen voor de resterende looptijd van uw leasecontract.

Alle veelgestelde vragen
Onze voorwaarden