ZAKENAUTO VAN het jaar 2024

Zakelijke lease

Bij Volvo staan mensen voorop. Daarom zijn onze diensten voor zakelijke lease perfect afgestemd op uw wensen als zakelijke rijder. Alles ‘businessclass’ geregeld!

Zakelijke lease met vaste looptijd?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Flexibele zakelijke lease met 3 maanden opzegtermijn?

BEREKEN UW MAANDBEDRAG
Flexibel oversluiten nieuwe Volvo
Alles onder 1 dak
Heldere voorwaarden

Bereken Premie

This is some text inside of a div block.
DIRECT BEREKENEN

Informatie & Documentatie

Rustig nog alles nalezen?
LEES MEER

Full Operational Lease

Alle diensten in één overeenkomst en voor één vast maandbedrag: dat is Full Operational Lease. Afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer, verzekeringen, Volvo Assistance, belastingen… U komt zo nooit voor verrassingen te staan. Kies binnen ons Full Operation Lease-programma voor de variant die het beste bij u past.

Netto Operational Lease

Misschien regelt u zaken zoals de verzekering of het onderhoud liever zelf? Dan is Netto Operational Lease een ideale oplossing. Bij deze leasevorm profiteert u gewoon van de zakelijke voordelen van leasen, maar is het maandelijkse tarief lager dan bij bijvoorbeeld Full Operation Lease.

Hybrid Lease

Alle voordelen van een plug-in hybride Volvo, plus de voordelen van zakelijk leasen: dat is Hybrid Lease. Zo voorziet Hybrid Lease, naast de flexibele voorwaarden, ook in de installatie van een oplaadpunt aan huis of op de zaak, een onbeperkt winterbandenaanbod en onze Internationale Volvo Mobiliteitsgarantie mét Premium Assistance.

Financial Lease

Bij Financial Lease financiert u alleen het aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo (ex. btw). U zorgt zelf voor onderhoud, verzekeringen, enzovoort, en draagt ook het restwaarderisico. De looptijd en maandtermijnen stemt u gezamenlijk af, de rente ligt vast. Na de looptijd wordt u eigenaar van uw Volvo.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Volvo Private Lease

Zorgeloos genieten van een nieuwe Volvo? Kies als particulier voor Private Lease. Bekijk nu ons complete aanbod.

ONTDEK MEER

Flexibele zakelijke Lease

Liever geen vaste looptijd? Ga dan voor flexibele leasen, waarbij u de auto kunt opzeggen met een termijn van 3 maanden. Net als bij Full Operational Lease is alles inbegrepen en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bekijk nu onze beschikbare modellen en bereken uw vaste maandbedrag.

Bereken uw maandbedrag
Download brochure
Uw offerte op maat

Wilt u weten welk financieel product het best past bij uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met uw dealer. Die kan u helpen een geschikte oplossing te vinden en een offerte op maat voor u maken.

VIND UW DEALER

Highlights